De Rhedense RollersRolstoelbasketbalvereniging De Rhedense Rollers is begin 2016 opgericht en het ledental groeit sindsdien gestaag. Maar het spreekt vanzelf dat we ijverig op zoek blijven naar nieuwe leden. Dat kunnen dames of heren zijn, maar ook junioren. Leeftijd maakt bij ons niet uit.

Bent u geïnteresseerd in onze rolstoelbasketbalvereniging, maar wilt u eerst eens de sfeer proeven? Dan bieden wij u de gelegenheid om maximaal vier keer gratis mee te trainen. De locatie is sporthal De Dumpel, Gruttostraat 14, 6883 EN Velp. Onze trainingsavond, onder leiding van een deskundige trainer, is elke donderdag van 19.00 uur tot 20.30 uur. Er zijn enkele sportrolstoelen in bruikleen aanwezig.

Na de vier keer gratis meetrainen dient u een besluit te nemen of u al dan niet lid wordt van de vereniging. In uitzonderlijke gevallen kunt u zonder lid te worden tegen betaling blijven meetrainen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het lidmaatschap van onze vereniging is aantrekkelijk geprijsd. Vanaf 1 september 2016 geldt een contributie van slechts € 15,00 per maand.

Dit bedrag dient maandelijks te worden overgemaakt op rek.nr. NL40 RABO 0362 4728 15  t.n.v. De Rhedense Rollers.

Inschrijfformulier

 

Antispam-code

Nadat u het formulier heeft verzonden, nemen wij z.s.m. contact met u op. U ontvangt dan een bevestiging van uw inschrijving en aanwijzingen hoe u de contributie kunt voldoen.

Alvast van harte welkom bij de Rhedense Rollers!