Rolstoelbasketbalvereniging De Rhedense Rollers is begin 2016 opgericht en het ledental groeit sindsdien gestaag. De vereniging heeft zich inmiddels dusdanig ontwikkeld, dat er ook ruimte komt voor trainingen door jongeren.

Op 12 maart 2022 zijn wij daarom gestart met een nieuw jeugdteam. Jongeren vanaf 8 jaar kunnen zich nu ook als lid van onze vereniging aanmelden.

De Rhedense Rollers

Ben je geïnteresseerd om je aan te sluiten bij het nieuwe jeugdteam van onze rolstoelbasketbalvereniging? Dan kun je sowieso 4x gratis meetrainen voordat je besluit om lid te worden. Er zijn enkele sportrolstoelen in bruikleen aanwezig.

De locatie is sporthal De Dumpel, Gruttostraat 14, 6883 EN Velp. De trainingsochtend voor het jeugdteam is elke zaterdag van 10:00 tot 11:30 uur.

Het lidmaatschap van onze vereniging is aantrekkelijk geprijsd. Voor jongeren van 8 t/m 16 jaar geldt het tarief van € 12,50 per maand.

Dit bedrag dient maandelijks te worden overgemaakt op rek.nr. NL40 RABO 0362 4728 15  t.n.v. De Rhedense Rollers.

Het onderstaande formulier is bedoeld om te worden ingevuld door een ouder of begeleider.

Inschrijfformulier jeugd

Geslacht

Vul hier de NAAM in van iemand die in een noodgeval kan worden gewaarschuwd.

Vul hier het TELEFOONNUMMER in van iemand die in een noodgeval kan worden gewaarschuwd.

Heeft het kind zelf een sportrolstoel?
Kan een Gelrepas worden toegepast?

Lees eventueel eerst de privacyverklaring van de Rhedense Rollers.

Nadat je het formulier hebt verzonden, nemen wij z.s.m. contact met je op. Je ontvangt dan een bevestiging van de inschrijving en aanwijzingen hoe de contributie kan worden voldaan.

Alvast van harte welkom bij de Rhedense Rollers!