Rolstoelbasketbalvereniging De Rhedense Rollers is begin 2016 opgericht en het ledental groeit sindsdien gestaag. Maar het spreekt vanzelf dat we ijverig op zoek blijven naar nieuwe leden. Dat kunnen dames of heren zijn, maar ook junioren. Leeftijd maakt bij ons niet uit, dat blijkt wel uit de start van een nieuw jeugdteam vanaf 12 maart 2022.

Ben je geïnteresseerd in onze rolstoelbasketbalvereniging, maar wil je eerst eens de sfeer proeven? Dan bieden wij je de gelegenheid om maximaal vier keer gratis mee te trainen. De locatie is sporthal De Dumpel, Gruttostraat 14, 6883 EN Velp. Onze trainingsavond, onder leiding van een deskundige trainer, is elke donderdag van 19.00 uur tot 20.30 uur. Er zijn enkele sportrolstoelen in bruikleen aanwezig.

Na de vier keer gratis meetrainen dien je een besluit te nemen of je al dan niet lid wordt van de vereniging. In uitzonderlijke gevallen kun je zonder lid te worden tegen betaling blijven meetrainen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het lidmaatschap van onze vereniging is aantrekkelijk geprijsd. Vanaf 1 september 2016 geldt een contributie van slechts € 15,00 per maand.

Dit bedrag dient maandelijks te worden overgemaakt op rek.nr. NL40 RABO 0362 4728 15  t.n.v. De Rhedense Rollers.

Inschrijfformulier volwassenen

Geslacht

Vul hier de NAAM in van iemand die in een noodgeval kan worden gewaarschuwd.

Vul hier het TELEFOONNUMMER in van iemand die in een noodgeval kan worden gewaarschuwd.

Ik beschik zelf over een sportrolstoel
Ik heb een Gelrepas

Lees eventueel eerst de privacyverklaring van de Rhedense Rollers.

Nadat je het formulier hebt verzonden, nemen wij z.s.m. contact met je op. Je ontvangt dan een bevestiging van je inschrijving en aanwijzingen hoe je de contributie kunt voldoen. Bij jeugdleden loopt dat uiteraard via de ouders of verzorgers.

Alvast van harte welkom bij de Rhedense Rollers!