De Rhedense Rollers zijn op zoek naar uw bedrijf als sponsor

POM Revalidatietechniek: dat is de naam die op ons wedstrijdtenue staat vermeld. Nu zoeken wij nog een sponsor voor o.a. wedstrijdmaterialen ten behoeve van onze volwassenen- en jeugdteams.

Wij zijn een jonge en ambitieuze vereniging die er op de eerste plaats wil zijn voor basketbalspelers met een handicap of blessure. Die spelers kunnen alleen meedoen met de training of het spel als zij gebruik maken van een sportrolstoel. De vereniging wil groeien door meer leden aan te trekken, maar ook door een beter spelniveau te bereiken. Voor dat doel beschikken de Rhedense Rollers over twee uitstekende trainers, die de fijne kneepjes van het rolstoelbasketbal kennen.

Vanwege deze bijzondere sportbeoefening is daar veel belangstelling voor vanuit de pers. Bij een artikel staat bijna altijd een foto en hoe mooi zou het zijn als uw bedrijf dan als sponsor te zien is op bijvoorbeeld een reclamebord langs de lijn of op onze trainingspakken! Ook trainings- of wedstrijdverslagen gaan vaak vergezeld van foto’s. Reclame bij activiteiten van De Rhedense Rollers is een subtiel promotie-instrument waarmee u als (lokaal) bedrijf in de gemeente Rheden en omstreken een grotere naamsbekendheid kunt verwerven.

Neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina en geef aan wat u wilt sponsoren. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op. Wie weet is úw naam en/of logo binnenkort te zien rondom onze sportactiviteiten en wordt uw bedrijf vermeld op alle pagina’s van onze website.

basketbVoor een aantal zaken geldt dat De Rhedense Rollers aan bepaalde eisen moeten voldoen. Zo kunnen er bij wedstrijden niet zomaar rolstoelen worden gebruikt. Er dient rekening te worden gehouden met de hoogte van de voetenplank en zitting, met de dikte van het kussen (die weer afhankelijk is van de handicap) en zelfs met de diameter van de wielen van de sportrolstoel. Het zal duidelijk zijn: om over degelijk materiaal te kunnen beschikken is er veel geld nodig.

U kunt De Rhedense Rollers daarom ook op andere manieren sponsoren. Bijvoorbeeld gewoon met een geldbedrag, zodat de vereniging kan investeren in materialen. Als u op die manier als sponsor onze vereniging ondersteunt, krijgt u in elk geval een vaste vermelding op onze site, met een weblink naar uw bedrijf. Er kan daarbij worden afgesproken dat uw naam op bepaalde materialen wordt vermeld. Nog een andere manier om sponsor te worden is dat als er in de toekomst een evenement plaatsvindt, u daar onder voorwaarden uw bedrijfsnaam aan kunt verbinden.

U ziet het: De Rhedense Rollers biedt u in alle vormen en maten de gelegenheid om sponsor te worden van de vereniging. Wilt u weten waarmee u De Rhedense Rollers het beste kunt sponsoren? Neemt u dan snel contact op met de vereniging via het onderstaande sponsorformulier. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op om een afspraak met u te maken.

Sponsor-aanvraagformulier

Hoe wilt u ons sponsoren?

Lees eventueel eerst de privacyverklaring van de Rhedense Rollers.